OM OSProfil


CCI åbnede i 2013 sin første afdeling og er i dag at finde i Frederikshavn.

Vi finder kvalificerede medarbejdere til, logistik & lager, shipping & spedition samt byg & anlæg. Hvad enten der er tale om et vikariat eller en fast stilling, ser vi frem til at hjælpe dig.

 

Tryghed og tillid.

 

Medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource. Derfor tager vi altid en grundig samtale med vores kandidater, før vi sender dem ud til din virksomhed. Vi ønsker kun at ansætte medarbejdere, for hvem flid, ansvar og loyalitet er en selvfølge.

 

Hver eneste dag kan vi tilbyde positive medarbejdere, som kan springe til med kort varsel ved sygdom eller spidsbelastninger. Vi giver dermed din virksomhed sikkerhed for en stabil og profitabel forretning.

Konsulenter


Vores konsulenter gør alt hvad de kan for at finde det helt rigtige match mellem en virksomhed og en jobansøger. Og det er de rigtig gode til. Derfor er de glade for at arbejde hos os og kan møde dig med et positivt og veloplagt sind.

 

Det kræver respekt, empati og omtanke at se et menneskes styrker. Det ved vores konsulenter, som ikke blot ser medarbejderne som en ”vare”, men derimod som et menneske og en vigtig ressource for vores kunder. 

 

Konsulenterne har tiden og erfaringerne, som mange virksomheder ikke selv har, når de skal finde en ny medarbejder. Det er en af grundene til, at vi ofte ser, at vores kunder vender tilbage til os gang på gang.

CCI Aps

Kattegat Silo - Silovej 8

9900 Frederikshavn

 

Telefon: +45 3048 9696

info@ccidk

www.cci.dk

CVR-nr. 35801405